Dormirin FORTE

Dormirin FORTE

За брзо заспивање и мирен сон – Dormirin FORTE е нова и моќна формула за мирен сон, со мелатонин, валеријана, маточина и цинк.

Наменет е за луѓе кои страдаат од нарушувања на спиењето, имаат тешкотии при заспивање или одржување на сонот во текот на ноќта.

Related Products