Dormirin RAPID

Dormirin RAPID

Dormirin Rapid е практичен орален спреј со брзо дејство за побрзо заспивање и мирен сон.

Содржи мелатонин кој придонесува за скратување на времето потребно за да паднете во сон и го олеснува субјективното чувство на jetlag.

Има пријатен вкус на ментол кој ќе обезбеди свежина за време на самата апликација, и како таков е пријатен за орална примена пред спиење.

Related Products