Dormirin

Dormirin

Dormirin е производ со мелатонин кој овозможува побрзо заспивање и мирен квалитетен сон. Оригиналната формула, покрај мелатонинот, содржи валеријана и екстракт од маточина, кои дополнително смируваат и овозможуваат мирен сон.

Dormirin е произведен во Хрватска со највисоки стандарди за квалитет, благодарение на внимателно одбрани состојки кои не предизвикуваат навики и го подобруваат квалитетот на спиењето.

 

 

Официјална веб страна за повеќе информации за производот

Related Products