Femipause

Femipause

Капсулите Femupause се додаток во исхраната кој, благодарение на неговиот состав, конкретно ги ублажува менопаузалните симптоми кои се случуваат во различни периоди од денот.

Сите жени кои се соочуваат со проблеми со менопаузата, со овие капсули за првпат добија целодневна  поддршка, со цел да можат да уживаат во нивните најдобри години.

Тие се потполно природен производ направени од растителни екстракти и се погодни за вегетаријанци и вегани.

 

 

Официјална веб страна за повеќе информации за производот

Related Products