Hartikol

Hartikol

Hartikol е уникатна комбинација за намалување и одржување на нормалните нивоа на холестерол и триглицериди во крвта. Хартикол содржи сув екстракт од ферментиран црвен ориз (10 mg монаколин К) и екстракт од лист од артичока стандардизирани на 5% цинаризин.

Хартикол е природен производ без глутен, лактоза, ГМО и конзерванси а дозата е само 1 капсула на ден.

Related Products