HELICOBalans

HELICOBalans

Уникатен 2 во 1 концепт, прва помош при ерадикацијата на Helicobacter pylori и обновување на цревната микрофлора која е доведена во нерамнотежа.

Помага при гастритис предизвикан од инфекција со Helicobacter pylori.

Служи како дополнување на конвенционалната терапија за ерадикација на Helicobacter pylori.

Ја намалува зачестеноста и времетраењето на инфективната дијареа.

Helicobalans – Со добри бактерии против лошите бактерии H.pylori.

 

Related Products