Laksamol

Laksamol

Производ за редовно празнење на цревата. На нежен начин помага при запек.

Содржи комбинација од природни состојки, лактулоза и глукофрагулин од екстрактот од крушина (Rhamnus frangula L.), а дозата е 1 кесичка еднаш дневно.

  • На нежен начин помага при запек
  • Не предизвикува грчеви
  • Помага да се воспостави редовно празнење на дебелото црево
  • Ефикасно и сигурно решение
  • Природни состојки кои не предизвикуваат живеење
  • Вкус на портокал

 

Related Products