Prenatas

Prenatas

PrenataS е додаток во исхраната кој содржи единствена комбинација на активна фолна киселина и обложено железо за бремени жени, доилки и жени кои планираат за бременост.
Quatrefolic – Иновативна форма на фолат кој го намалува заморот и исцрпеност и придонесува за раст на мајчиното ткиво за време на бременоста.

* Не содржи алергени
* Без глутен и лактоза
* Без ГМО и конзерванси

Related Products