PROBALANS Baby Protect

PROBALANS Baby Protect

Прва помош при бебешки колики.

Probalans Baby Protect пробиотските капки за доенчиња и деца содржат живи обложени лиофилизирани млечнокиселински бактерии на Lactobacillus reuteri.

  • од првиот ден од животот
  • едноставна апликација
  • не содржи алергени, лактоза, глутен или млечни протеини
  • без вкус и мирис

Related Products