PROBalans Baby

PROBalans Baby

Пробиотски капки за доенчиња и деца со Lactobacillus rhamnosus SP1 и витамин Д3 – за ефикасна превенција и терапија на респираторни и цревни инфекции кај деца.

  • Од првиот ден од животот
  • За подобар имунолошки одговор
  • За нормален раст и раст на коските
  • Не содржи алергени, лактоза, глутен или протеини
  • Нема вкус или мирис

 

 

Službena web stranica za više informacija o proizvodu

Related Products