PROBalans IMUNO

PROBalans IMUNO

PROBalans IMUNO е додаток во исхраната за засилување на имунитетот со уникатна комбинација на пробиотикот Bacillus subtilis, витамин Ц и цинк. Со својата единствена формулација придонесува за зајакнување на имунолошкиот отпор на организмот и помага во борбата против инфекциите.

Се препорачува како дневен додаток на исхраната за зачувување на одбранбените способности на телото, како и при зголемени потреби за цинк и витамин Ц (спортисти, адолесценти, постари луѓе, вегетаријанци, дијабетичари, луѓе изложени на физички и психолошки стрес).

Related Products