PROBalans Lady

PROBalans Lady

Probalans Lady е уникатна комбинација на Lactobacillus acidophilus, млечна киселина и изофлавони од соја која го враќа балансот на вагиналниот екосистем.

За сите нарушувања на рамнотежата на флората на урогениталниот регион:

  • Го спречува растот и ширењето на бактериите и габите
  • Го регулира рН на вагиналната содржина
  • Го подобрува тонусот и еластичноста на мукозните мембрани
  • Помага при менопаузата

Related Products