Vitosi

Vitosi

Vitosi се вкусни меки пастили со Омега 3 и витамин Д3 за подобро учење, меморија и концентрација, наменети за деца над 3 години и возрасни.

Тие содржат ДХА што придонесува за одржување на нормалната функција на мозокот и очите, како и витамин Д3 потребен за нормален раст и развој на коските кај децата. Витаминот Д3, исто така, придонесува за зајакнување на имунитетот.

Тие содржат 100% природен вкус без додаден шеќер, без вештачки бои и не оставаат вкус на рибино масло во устата.

Related Products